ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ

В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

87534, м. Маріуполь, вул. Гризодубової, 3

info@dndpss.gov.ua

 

Адреса для листування

85300, Донецька обл., м. Покровськ, вул., Котляревського, 22

 

ГАРЯЧА ЛІНІЯ

+38 099 151 64 06

Введите текст

ДЕРЖСАНЕПІДНАГЛЯД

БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ

ПРОДУКТІВ ТА ВЕТЕРИНАРНА

МЕДИЦИНА

УПРАВЛІННЯ

ФІТОСАНІТАРНОЇ БЕЗПЕКИ

РЕЄСТРАЦІЯ С/Г ТЕХНІКИ

ЗАХИСТ СПОЖИВАЧІВ

КОНТРОЛЬ У СФЕРІ

ЦІНОУТВОРЕННЯ

УПРАВЛІННЯ

ДІЯЛЬНІСТЬ

УПРАВЛІННЯ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

КОНТАКТИ

Новини

     04.11.2019  09:25

 

     Відбувся навчальний семінар з питань забезпечення безпечного харчування дітей  в закладах загальної середньої освіти  Мар’їнського району та міста Вугледар

     31 жовтня 2019 року Мар'їнське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області провело навчальний семінар з питань забезпечення безпечного харчування дітей в закладах загальної середньої освіти Мар’їнського району та міста Вугледар.


     В заході взяли участь фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Мар’їнського районного управління, відділу освіти райдержадміністрації та Мар’їнської міськрайонної філії ДУ «Донецький обласний лабораторний центр МОЗ України». Також були запрошені відповідальні за харчування дітей в школах особи, медичні працівники та працівники харчоблоків. Всього прийняли участь в навчанні 86 працівників.


     В ході навчання обговорили ситуацію щодо спалахів захворюваності на гострі кишкові інфекції в загальноосвітніх закладах та причини їх виникнення, результати проведеного мікробіологічного контролю за виробництвом на харчоблоках та роздавальних пунктах шкіл Мар’їнського району та м. Вугледар протягом вересня – жовтня поточного року та заходи щодо поліпшення санітарно-епідемічної ситуації на харчоблоках з метою недопущення виникнення та розповсюдження гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь серед школярів.


     Звернули увагу на дотримання вимог санітарного законодавства щодо санітарно-гігієнічного режиму на харчоблоках, умов постачання харчових продуктів та їх зберігання, дотримання технологічних режимів приготування страв.