ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ

В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

87534, м. Маріуполь, вул. Гризодубової, 3

info@dndpss.gov.ua

 

Адреса для листування

85300, Донецька обл., м. Покровськ, вул., Котляревського, 22

 

ГАРЯЧА ЛІНІЯ

+38 099 151 64 06

Введите текст

ДЕРЖСАНЕПІДНАГЛЯД

БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ

ПРОДУКТІВ ТА ВЕТЕРИНАРНА

МЕДИЦИНА

УПРАВЛІННЯ

ФІТОСАНІТАРНОЇ БЕЗПЕКИ

РЕЄСТРАЦІЯ С/Г ТЕХНІКИ

ЗАХИСТ СПОЖИВАЧІВ

КОНТРОЛЬ У СФЕРІ

ЦІНОУТВОРЕННЯ

УПРАВЛІННЯ

ДІЯЛЬНІСТЬ

УПРАВЛІННЯ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

КОНТАКТИ

Новини

     07.10.2019  16:50

 

     НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

 

     Тренінг з основ впровадження системи управління безпекою харчових продуктів за стандартом ISO 22000 (HACCP)

     Програма ООН із відновлення та розбудови миру запрошує керівників, представників і власників малого і середнього бізнесу з числа ВПО та місцевого населення Донецької, Луганської областей та узбережжя Азовського моря Запорізької області (міста Бердянськ, Мелітополь, Токмак разом із районами, Приморський, Приазовський, Горіхівський, Гуляйпільський , Якимівський та Більмацький райони) прийняти участь у одноденних тренінгах, які пройдуть за підтримки Європейського Союзу.

Теми тренінгів:
Тренінг 1. Основи впровадження системи управління безпекою харчових продуктів за стандартом ISO 22000 (HACCP). Для всіх напрямків діяльності:
Бердянськ - 10 жовтня 2019 року,
Маріуполь - 11 жовтня 2019 року,
Краматорськ - 12 жовтня 2019 року,
Сєвєродонецьк - 13 жовтня 2019 року.
Тренінг 2. Для власників великої рогатої худоби (ВРХ). Санітарні вимоги до виробників продуктів харчування тваринного походження. Безпека харчових продуктів, здоров'я та добробут тварин:
Попередня реєстрація
Тренінг 3. Для переробників молока. Практичні аспекти впровадження санітарних вимог і процедур HACCP:
Попередня реєстрація
Тренінг 4. Для переробників м'яса. Практичні аспекти виконання санітарних вимог і процедур HACCP:
Попередня реєстрація
Тренінг 5. Для виробників та переробників зернових та олійних культур. Процедури забезпечення безпеки продуктів харчування:
Попередня реєстрація
Мета тренінгів:
• Надання теоретичних знань щодо законодавчих вимог до безпеки продуктів харчування на малих і середніх підприємствах харчової промисловості, в закладах громадського харчування;
• Надання теоретичних знань щодо вимог системи управління, побудованої на принципах ISO 22000, включаючи систему управління ризиками підприємства НАССР;
• Розвиток практичних навичок керівників та власників мікро-, малого та середнього бізнесів, орієнтованих на впровадження концепцій безпеки харчової продукції; освоєння основних вимог стандартів; здобуття необхідних знань та розуміння принципів HACCP для роботи зі стандартами серії ISO 22000, навичок формування документації НАССР;
• Посттренінгова підтримка учасників в процесі розробки документації НАССР.
Участь в тренінгах є безкоштовною. Транспортні видатки та проживання для учасників з інших міст НЕ ВІДШКОДОВУЮТЬСЯ.
Строк реєстрації – до 07 жовтня 2019 року.
Реестрація проводиться за посиланням: https://forms.gle/mC3NwaTJz3af6cLQA