gallery/gerb_.ukraine.2

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ

В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

gallery/facebook-icon-preview-1

Введите текст

gallery/си-уэт-коровы-черный-71192516
gallery/542096542 (1)
gallery/31437146-medical-sign-family-health-care-black-icon

ДЕРЖСАНЕПІДНАГЛЯД

БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ

ПРОДУКТІВ ТА ВЕТЕРИНАРНА

МЕДИЦИНА

УПРАВЛІННЯ

ФІТОСАНІТАРНОЇ БЕЗПЕКИ

gallery/си-уэт-трактора-на-бе-ой-пре-посы-ке-54263188

РЕЄСТРАЦІЯ С/Г ТЕХНІКИ

gallery/depositphotos_170050100-stock-illustration-judge-gavel-icon-vector-illustration

ЗАХИСТ СПОЖИВАЧІВ

КОНТРОЛЬ У СФЕРІ

ЦІНОУТВОРЕННЯ

gallery/цены

УПРАВЛІННЯ

ДІЯЛЬНІСТЬ

УПРАВЛІННЯ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

КОНТАКТИ

Новини

     Відбувся навчальний семінар з питань забезпечення безпечного харчування дітей  в закладах загальної середньої освіти  Мар’їнського району та міста Вугледар

     31 жовтня 2019 року Мар'їнське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області провело навчальний семінар з питань забезпечення безпечного харчування дітей в закладах загальної середньої освіти Мар’їнського району та міста Вугледар.


     В заході взяли участь фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Мар’їнського районного управління, відділу освіти райдержадміністрації та Мар’їнської міськрайонної філії ДУ «Донецький обласний лабораторний центр МОЗ України». Також були запрошені відповідальні за харчування дітей в школах особи, медичні працівники та працівники харчоблоків. Всього прийняли участь в навчанні 86 працівників.


     В ході навчання обговорили ситуацію щодо спалахів захворюваності на гострі кишкові інфекції в загальноосвітніх закладах та причини їх виникнення, результати проведеного мікробіологічного контролю за виробництвом на харчоблоках та роздавальних пунктах шкіл Мар’їнського району та м. Вугледар протягом вересня – жовтня поточного року та заходи щодо поліпшення санітарно-епідемічної ситуації на харчоблоках з метою недопущення виникнення та розповсюдження гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь серед школярів.


     Звернули увагу на дотримання вимог санітарного законодавства щодо санітарно-гігієнічного режиму на харчоблоках, умов постачання харчових продуктів та їх зберігання, дотримання технологічних режимів приготування страв.